Tag en tur med Mariager-Handest Veteranjernbane

 

Stil tiden tilbage til starten af 1900-tallet...

En af de mest autentiske oplevelser, man kan forestille sig, er en tur med veteranjernbanen mellem Mariager og Handest. Her kører de gamle lokomotiver sommeren igennem.

Undervejs oplever I noget af Danmarks smukkeste natur fra en anden side end normalt. Nyd vinden i ansigtet fra en åben endeperron eller hyggen i de historiske vogne. Rejsen fra Mariager til Handest og retur varer et par timer, og sker i historisk jernbane-materiel fra danske lokalbaner 1900-1950 - ja, selv billetterne er af den gamle brune type.

Det er muligt at nyde en medbragt madkurv under tag eller under åben himmel på en af stationerne.

På endestationen kan I opleve, hvordan man med håndkraft og gode muskler kan vende et tonstungt lokomotiv på en drejeskive.

 


 

1 billet til Mariager-Handest Veteranjernbane koster kr. 120,- pr. voksen t/r.

Denne billet gælder for én voksen og kan benyttes til en rejse med toget tur-retur fra Mariager til Handest eller omvendt.

Billetten kan benyttes i hele sæson 2018 på valgfri afgang i køreplanen - også i efterårsferien.  

Billetter til børn (4-11 år) kan købes nedenfor i tilvalg til kr. 60,- t/r.

Efter købet skal kvittering og billetkupon printes og medbringes til stationen. Inden afgang skal billetkuponerne ombyttes til togbilletter på stationskontoret i Mariager eller hos personalet i toget. 

 

Booking

Tag en tur med Mariager-Handest Veteranjernbane

Antal 120,00 DKK

1 x Børnebillet til Veteranjernbanen til kr. 60,-

Antal 60,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Mariager-Handest Veteranjernbane

MHVJ er landets længste veteranjernbane, og den eneste i landet, hvor der kan vises "rigtig" privatjernbanedrift, som det foregik i gamle dage med fx togkrydsninger. Banen er den tredje-ældste i landet, og kunne i 2010 fejre 40 års jubilæum. MHVJ drives 100% på frivillig og ulønnet basis.
Kontakt
MHVJ, Dansk Jernbane-Klub
Ny Havnevej 3, DK-9550 Mariager
Tlf: + 45 98 54 18 64
E-mail: mhvj@jernbaneklub.dk
Åbningstider
Kører juni, juli og august samt efterårsferien.