Guidet bustur Mariager Fjord rundt, kr. 100,-

 

Sommerbus 480 giver jer hver onsdag fra 4. juli til og med 8. august mulighed for at komme på en enestående oplevelsestur hele vejen rundt om Danmarks smukkeste fjord, Mariager Fjord.

På alle turene er der en lokal guide med, som fortæller om det, I passerer, om egnens historie og kultur - krydret med spændende anekdoter og sjove fortællinger. 

 

Pris: kr. 100,- pr. voksen - børn kører gratis ifølge med voksen (max 2 børn)

 

For 100 kr. får du en dagsbillet - så kan du stå af og på lige, hvor du har lyst. Du kan fx tage Sommerbussen fra Øster Hurup kl. 08:55 køre til Bramslev Bakker, Hobro, Hadsund, Mariager - eller blot blive siddende hele vejen rundt om fjorden og retur. Hvis du hopper af undervejs, vil bussen komme senere på dagen og tage dig med retur til Øster Hurup. 

Se hele fartplanen HER.

 

Masser af oplevelser med Sommerbussen

Kunne du tænke dig at køre med Sommerbussen og tilkøbe en af de sjove oplevelser, som kan fås sammen med busbilletten til en særlig Sommerbus-pris, så skal du over på Sommerbus-siden og finde lige den oplevelse, du kunne tænke dig - alle oplevelser finder du HER.     

 

Booking

Guidet bustur Mariager Fjord rundt, kr. 100,-

Tryk på et tidspunkt herover.
Antal 100,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

VisitMariagerfjord & Sommerbussen

VisitMariagerfjord er den kommunale Turistorganisationen i Mariagerfjord Kommune, der promoverer Mariagerfjord som feriedestination. VisitMariagerfjord servicer også turister, aktører, borgere og andre besøgende i området. Turistorganisationen har bl.a. 3 turistbureauer i Hobro, Mariager og Øster Hurup, hvor personalet altid er klar til at hjælpe gæsterne godt på vej.
Kontakt
www.visitmariagerfjord.dk
E-mail: visit@mariagerfjord.dk
Tlf. 7027 1377
Åbningstider
Se mere på: hjemmesiden her