Sommerbussen og entré til Lille Vildmosecentret, kr. 145,-

 

Ta’ sommerbussen til Lille Vildmose, hvor I fx kan besøge Lille Vildmosecentret eller gå en tur i mosen skønne natur - det kan I sagtens nå på 1 time og 14 minutter, som opholdet varer inden bussen igen kører jer hjem.

 

Nedenfor kan I til Sommerbus-billetten tilkøbe entré til Lille Vildmosecentret til en særpris á kr. 45,- og børn kr. 30,- (Normal prisen er kr. 90,- / børn kr. 45,-)

I Lille Vildmosecentret kan I bl.a. opleve de spændende udstillinger og supplere med en kop kaffe eller en is i centrets cafe.

I Lille Vildmosecentret kan I få et indblik i mosens natur- og kulturhistorie. Centret er det naturlige udgangspunkt for et besøg i mosen og tilbyder en vifte af familievenlige oplevelser. I kan bl.a. se naturfilm i biografen, flyve i ørne-simulatoren, kigge på planter og dyr i naturværkstedet og opleve de spændende interaktive udstillinger.

 


Se mere om Sommerbussen her!

Se fartplanen for rute 480 her!  

Booking

Sommerbussen og entré til Lille Vildmosecentret, kr. 145,-

Tryk på et tidspunkt herover.
Antal 100,00 DKK

Entré til Lille Vildmosecentret for 1 voksen

Antal 45,00 DKK

Entré til Lille Vildmosecentret for 1 barn

Antal 30,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

VisitMariagerfjord & Sommerbussen

VisitMariagerfjord er den kommunale Turistorganisationen i Mariagerfjord Kommune, der promoverer Mariagerfjord som feriedestination. VisitMariagerfjord servicer også turister, aktører, borgere og andre besøgende i området. Turistorganisationen har bl.a. 3 turistbureauer i Hobro, Mariager og Øster Hurup, hvor personalet altid er klar til at hjælpe gæsterne godt på vej.
Kontakt
www.visitmariagerfjord.dk
E-mail: visit@mariagerfjord.dk
Tlf. 7027 1377
Åbningstider
Se mere på: hjemmesiden her