Sommerbussen og entré til Mariager Saltcenter, kr. 170,-

 

Ta' en guidet bustur Mariager Fjord rundt, hop af i Mariager og besøg Mariager Saltcenter og få salt på hjernen...

Mariager Saltcenter er et oplevelsescenter for hele familien. Her kan I få saltets historie, besøge en saltmine under jorden, selv prøve at syde salt eller bade i Det Døde Hav, hvor der er et saltindhold på 30 % og en vandtemperatur på 37 grader.

Sommerbussen giver jer mulighed for at komme Mariager Fjord rundt og det er i selskab med en lokal guide, der fortæller om det I passerer, om egnens historie og kultur krydret med spændende anekdoter mm.

 

Prisen for en guidet bustur og entré til Mariager Saltcenter er kr. 170,- og børn kr. 50,-

Børn kører gratis med Sommerbussen ifølge med voksen (max 2 gratis børn).

Nedenfor skal du vælge, hvor mange busbilletter, du ønskes at købe - og hvor mange børne- og voksenbilletter til Mariager Saltcenter du vil tilkøbe. 

 

Sommerbussen giver jer mulighed for et 5 timers ophold i Mariager, hvor I fx også kan besøge Saltcentrets cafe, Café Saltbøssen eller et af Mariagers andre spisesteder. I kan også kigge indenfor i Mariagers imponerende Klosterkirke og Rosenhaven eller gå på shopping i de hyggelige butikker i centrum.

 


Se mere om Sommerbussen her!

Se fartplanen for rute 480 her!  

Booking

Sommerbussen og entré til Mariager Saltcenter, kr. 170,-

Tryk på et tidspunkt herover.
Antal 100,00 DKK

Entré til Mariager Saltcenter, 1 voksen

Antal 70,00 DKK

Entré til Mariager Saltcenter, 1 barn

Antal 50,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

VisitMariagerfjord & Sommerbussen

VisitMariagerfjord er den kommunale Turistorganisationen i Mariagerfjord Kommune, der promoverer Mariagerfjord som feriedestination. VisitMariagerfjord servicer også turister, aktører, borgere og andre besøgende i området. Turistorganisationen har bl.a. 3 turistbureauer i Hobro, Mariager og Øster Hurup, hvor personalet altid er klar til at hjælpe gæsterne godt på vej.
Kontakt
www.visitmariagerfjord.dk
E-mail: visit@mariagerfjord.dk
Tlf. 7027 1377
Åbningstider
Se mere på: hjemmesiden her