Naturen omkring Mariager Fjord byder på masser af skønne oplevelser

Ud i naturen

Naturen omkring Mariager Fjord byder på masser af skønne oplevelser

Ud i naturen

Som et bredt blåt bånd bugter Danmarks smukkeste fjord, Mariager Fjord, sig dybt ind i Ferielandet Mariager Fjord. Mellem flade enge, høje skråninger, forbi Hadsund til Rosernes By, Mariager, forbi det charmerende fiskerleje Stinesminde, de smukke Bramslev Bakker og den storslåede Rold Skov ind til vikingebyen Hobro - dybt inde i fjorden.

Ferielandet Mariager Fjord har et usædvanligt og varieret landskab. Søer, vandløb, skove og naturligvis fjorden gør området til et paradis for alle der færdes i naturen.

Naturområder

Mariagerfjord rummer en lang række unikke naturområder, som er perfekte til en picnic eller en familieudflugt.

Flere Naturområder

Naturområdet Bramslev Bakker

Bramslev Bakker

Her får du virkelig det fulde view over Mariager Fjord - wow!
Oplagt sted til vandreture på de certificerede stier.

Naturen i Rold Skov

Rold Skov

Danmarks største og smukkeste skov. Her er den oplagte mulighed for at opleve naturen til fods, MTB, kajak og kano og meget andet! 

Strande i Mariagerfjord

I fjorden og ved kysten har området mange gode og smukke strande. I Øster Hurup finder du bla.a Danmarks mest børnevenlige strand!

Vandre- og cykelruter i Mariagerfjord

Mariagerfjord har rigtig mange ruter til både cykler og til fods. Ruterne findes i forskellige længder og sværhedsgrader. Se ruter og få indspiartion til din cykel- eller vandreferie her.

Aktiviteter i naturen

De imponerende naturområder i Mariagerfjord rummer ikke blot et overvældende plante- og dyreliv, men her er også mulighed for masser af aktive oplevelser for hele familien.

Overnat under åben himmel...

Shelters og teltpladser

Et alternativ til overnatning er overnatning i det fri. I Mariagerfjord er der mange shelter og teltpladser - så ønsker du den ultimative naturoplevelse, er det her helt klart overnatningsformen!

Tag på ekspedition i naturen

NaturEkspeditionen

På turistbureauerne i Mariagerfjord kan du låne en rygsæk fyldt med mange spændende ting samt inspirationsmateriale, så I på egen hånd kan tage på en spændende naturekspeditioner i skoven eller ved stranden.