Seatrout Mariagerfjord

Havørreder kaldes populært for ”sølvtøj”. Navnet refererer til ørredens smukke sølvfarve kombineret med, at det er en af de mest eftertragtede fisk blandt lystfiskere.

I Mariager Fjord kan vi passende opgradere ørreden fra sølvtøj til det pureste guld. Ørrederne i fjorden er nemlig ikke bare velnærede grænsende til det fede. Mange af ørrederne har også en helt unik farvesammensætning af rødlige, brunlige og netop guldfarvede nuancer. Og så optræder de i et antal, der gør ørredfiskeriet i Mariager Fjord til noget unikt i Danmark – ja, velsagtens i Europa.

I brochuren ”Oplevelser på krogen” har vi primært sat fokus på fiskeriet efter ørreder i Mariager Fjord, herunder en gennemgang af de mange gode fiskesteder, årstider m.v. Men samtidig har vi også levnet plads til fjordens andre fiskearter og ferielandets andre spændende fiskesteder – det hele krydret med tips, ideer og nyttig information.

Seatrout Mariager Fjord
Vil du være meget klogere på lystfiskeri i Mariragerfjord, fjorden mange fiskepladser og meget meget mere?! Så klik forbi www.seatrou...

Knæk og bræk!

Del denne side

Seatrout Mariagerfjord

-er din guide til lystfiskeri i Mariager Fjord


Se mere på 

www.seatrou-mariagerfjord.dk

og på FacebookLæs magasinet: Seatrout Mariagerfjord

Oplevelser På Krogen - Lystfiskeri ved Mariager Fjord