Lystfiskeri og 4 dages miniferie for 10 pers. ved Mariager Fjord

 

Oplagt til lystfisker-ferie ved Mariager Fjord!

 

Miniferie på Jomfrubakken i ferielejlighed for op til 10 personer med overnatning fra søndag til torsdag for kr. 4.000,-

 

Her er mulighed for at få en skøn miniferie for hele familien eller vennerne i hjertet af Jylland - ved Mariager, Rosernes by. Her er masser af oplevelser lige uden for døren, men også i en overskuelig radius bag rattet.

Her er der virkelig mulighed for at udforske fiskevandet i Mariager Fjord! Måske er I heldige at fange en af de store og fede ørreder, som lever godt i Mariager Fjord. Lej eventuelt en fiskekajak ved Mariagerfjord Kajak eller en kvalitets jolle med motor ved Hadsund Jolle udlejning.  Begge leverer gerne båden lige der, hvor I ønsker at starte fisketuren! 

Jomfrubakken giver Jer rammerne til denne miniferie - rammer som er særdeles smagfulde og og skønne. Jomfrubakken ligger kun få 100 meter fra Mariager Fjord på Jomfrubakken er der faciliteter til rensning og rengøring af fisk samt opbevaring.

Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad for 50 kr. pr. person. pr. dag. Morgenmad alle 4 dage koster kr. 200,- pr. person. Dette kan tilvælges når dette produkt lægges i "indkøbskurven".

Husk at vælg, hvor mange personer, der skal have morgenmad!

 

Oplevelser i nærområdet...

Jomfrubakken er beliggende få 100 meter fra Mariager Fjord - hvilket giver mange muligheder, bl.a. fiskeri i Mariager Fjord - som har et af landets bedste fiskevande også når det gælder havørred, mange attraktioner fx turbåden SvanenMariager SaltcenterGASmuseet i Hobro, Mariager ByMariager KlosterkirkeMariager-Handest Veteranjernbane og mange flere!

Der er desuden mulighed for at køre på udflugt - fx kan Djurs Sommerland nås på under 1 time, Fårup Sommerland på 1 time og 15 min., Aalborg Zoo på 50 min., Øster Hurup Strand - Danmarks mest børnevenlige strand - på 30 min., Lille Vildmose på 45 min. og Randers Regnskov på 30 min.

Mariager, Hadsund og Hobro byder desuden på mange muligheder inden for shopping, spisesteder og meget mere - find information her om på www.visitmariagerfjord.dk


Tilbuddet er gældende for max 10 personer i feriehuset med ankomst på udvalgte søndage og med hjemrejse torsdag. Morgenmad kan tilkøbes for kr. 200,- for alle 4 dage pr. person.

Prisen er inkl. forbrug og rengøring.

For yderligere oplysninger kontakt Jomfrubakken

Booking

Lystfiskeri og 4 dages miniferie for 10 pers. ved Mariager Fjord

Ankomstdato Vælg en dato ovenfor
Afrejsedato
Antal 4.000,00 DKK

+ Morgenmad for 1 person i alle 4 dage

Antal 200,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Jomfrubakken

Jomfrubakken er en hyggelig Bed & breakfast tæt på Rosernes by, Mariager
Kontakt
Tlf. 23290903
E-mail: hadsund4@mail.dk
Hjemmeside: www.jomfrubakken.dk
Åbningstider
Kontakt os for mere info.