Guidet rundvisning i Mariager (grupper)

Et besøg i Mariager er som at bevæge sig flere hundrede år tilbage i tiden. Byens toppede brosten, de gamle bindingsværkshuse og ikke mindst de mange smukke roser i gadebilledet giver forestilling om de gode gamle dage. Få hele historien om det gamle Mariager, havnens og rosernes betydning for byen før og nu - og ikke mindst byens "nye" historie med etablering af Rosenparken, Citteslow certificeringen og meget mere. 

Tilbuddet gælder på hvilken som helst dag - medmindre der på den ønskede dag er arrangement i kirke.

>Pris: kr. 500,-

>Varighed: 1 time

>Antal: max 30 deltagere

>Tidspunkt: efter aftale

>Efter køb af dette tilbud om guidet tur i Mariager Klosterkirke og Kloster, skal i kontakte Mikkel Skovsbo, VisitMariagerfjord; tlf. 2761 2670 eller mail mskov@mariagerfjord.dk - sammen aftaler I nærmere oplysninger, som mødested, mødetid mm.


Det er vigtig at understrege, at jeres aftale ikke er helt på plads, før I har haft kontakt med Mikkel Skovsbo omkring aftale af tidspunktet, mødested mv. 

Booking

Guidet rundvisning i Mariager (grupper)

Ankomstdato Vælg en dato ovenfor
Afrejsedato
Antal 500,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Cittaslow Mariager

Cittaslow Mariager er en forening i Mariager, som sætter en bevidst byudvikling i fokus - her er det gode liv og tid til fordybelse i centrum. Vi arrangerer også forskellige events og aktiviteter i Mariager.
Cittaslow Mariager C/o Mette Velling Tlf. 29 43 78 63 mette@roserogbrosten.dk www.cittaslow-mariager.dk