Skønne familiedage i vandkanten!

Børnene vil elske den 50 meter lange vandrutschebane og de sjove springvand. Imens kan de voksne nyde den fantastiske havudsigt mens I får en ansigtsbehandling eller massage. Besøg også vores café og få stillet sulten.

Nyd vores skønne badeland med:
50 m lang vandrutchebane, børnerutchebane, springvand, sauna, solarier, badebar
+ lækker spa til 12 personer med massage samt panoramaudsigt til havet

På førstesalen i feriecenteret er der et fælles legerum til de mindste, samt bordtennis, air hockey og bordfodbold til de lidt ældre. Her kan I også spise eller drikke kaffe og nyde udsigten til havet samt over vandlandet.

Vi vil rigtig gerne hjælpe med leje af cykler og med fiskekort.

Pris:

Skønne feriedage med havudsigt fra kr. 512,00 pr. dag. Der skal bookes mindst 2 dage.

Booking

Skønne familiedage i vandkanten!

Antal 512,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Feriecenter Øster Hurup

Øster Hurup Feriecenter tilbyder et enkelt og dejligt velindrettet feriehus med plads til 4+2 personer og gratis internet. Alle husene er af høj standard og beliggende i den attraktive ferie- og badeby Øster Hurup. Feriehusene er beliggende omkring det 2000m2 store subtropiske vandland med en 50 m lang rutsjebane, spa – wellness behandlinger og sauna samt i gå-afstand til de største oplevelser. Her er der badelandsferie for hele familien med fælles aktiviteter og legekammerater til børnene.
Feriecenter Øster Hurup
Havblik 4, Øster Hurup
9560 Hadsund

vandlandsferie.dk
Mail: vandland@mail.dk
Tlf.: +45 40447913