Bies Bryghus

Unik øl af høj kvalitet fra danske microbryggerier er ikke uden grund blevet utrolig populært. Hvad er mere oplagt end at reetablere et af danmarks ældste bryggerier?

I Hobro går vi dog et skridt videre. Bie’s Bryghus ApS skal ikke blot producere spændende og unik øl, men være et kulturelt samlingssted for områdets borgere og turister. Bie’s Gård skal således sælge oplevelser, men med respekt for det gamle håndværk og den unikke arkitektur der er på stedet.

De gamle ølkedler i Bie’s Museum kommer til at danne kernen i det moderne microbryggeri. Nyt og flot produktionsudstyr bliver installeret og i tilknytning hertil, kommer der en hyggelig restaurant, hvor der hovedsageligt vil blive serveret mad fra det danske kvalitetskøkken til en fornuftig pris og naturligvis med muligheden for at købe et krus eller to af husets egen øl. Visionerne omfatter desuden eget destilleri til brygning af byens egen snaps og tillige et kafferisteri integreret i restauranten. Selve bryggeriet vil komme til at fungere som et åbent og arbejdende bryggeri med mulighed for rundvisning og spændende sanseoplevelser for lokale gæster i området.

Bie’s Gård er et unikt åndehul i hjertet af Hobro. Med genåbningen af et bryggeri i bygningerne, vil stedet atter komme til sin ret med liv og atmosfære, som i de gode gamle dage.

I al sin enkelhed går projektet ud på at genskabe Bie’s Bryggeri på »folkeaktier«. Brygelskende kunder bliver lig ejerne, men som medejer følger selvfølgelig en del fordele. Det er dog vigtigt at slå fast, at man ikke skal være med for pengenes skyld, men fordi man ønsker at være en del af et anderledes og spændende projekt til gavn for hele området.

Del denne side

Opdateret af:

VisitMariagerFjord visit@mariagerfjord.dk
 

Kontakt

Adresse

Adelgade 26
9500 Hobro

Fakta

  • Type

    • Bryggeri

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.7934259999
Latitude : 56.6388951